• Gratis verzending vanaf €49
  • Verzending binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Lokale bezorging

Algemene Voorwaarden

Artikel 1 – Assortiment

1.1 Alle producten op www.by-yv.nl zijn vrijblijvend en zolang de voorraad strekt, tenzij uitdrukkelijk anders staat vermeld.

1.2 Aanbiedingen gelden niet automatisch voor eventuele nabestellingen.

1.3 Speciale aanbiedingen of kortingen kunnen niet met elkaar of met een eventuele vaste klantenkorting worden gecombineerd.

 

Artikel 2 – Prijzen

2.1 De vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

2.2 Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

2.3 Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op reeds geplaatste bestellingen.

 

Artikel 3 – Verzendkosten

3.1 Alle verzendingen worden gedaan door POSTNL en DHL. Ophalen met afspraak is ook mogelijk.

3.2 Verzending vanaf  € 50 is gratis. Daaronder zijn de kosten van het verzenden voor sieraden en kleine producten €1,95 en € 3,95. Voor kleding/grotere producten € 6,25.  De prijzen van de verzendkosten zijn per artikel aangegeven op de website. Koopt u meerdere producten worden de hoogste verzendkosten berekend.

 

Artikel 4 – Betaling

4.1 Zodra uw betaling bij ons is binnengekomen, en het artikel is in voorraad, versturen wij uw bestelling.

4.2 Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

 

Artikel 5 – Levering

5.1 De bestelde artikelen worden in de regel binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van de betaling ter bezorging aangeboden.

5.2 BY-YV verpakt de producten zorgvuldig. Artikelen worden verstuurd in een afgesloten kledingzak of luchtkussen enveloppe.

5.3 De verzending wordt per email aan u bevestigd.

5.4 BY-YV streeft ernaar om alle producten uit voorraad te leveren. Mocht het echter voorkomen dat een product tijdelijk niet op voorraad is, dan wordt er telefonisch of per email contact met u opgenomen. Indien de verwachte levertijd voor u niet acceptabel is, kan de order door u kosteloos worden geannuleerd. Te allen tijde na het verstrijken van 30 dagen zonder dat is geleverd kan de order door u kosteloos worden geannuleerd. Na annulering zal terugbetaling zo spoedig mogelijk plaatsvinden, doch in ieder geval binnen 7 dagen.

5.5 Wij verzenden alleen binnen Nederland.

 

Artikel 6 – Retourneren/Ruilen

6.1 U heeft een afkoelingsperiode van veertien werkdagen om zonder opgave van reden het product te retourneren met uitzondering van sieraden die om hygiënische redenen niet zal worden geaccepteerd.

6.2 U dient per e-mail kenbaar te maken welke artikelen u wilt retourneren, en deze artikel(en) binnen 14 dagen ongedragen, onbeschadigd, in de originele verpakking op een deugdelijke manier verpakt en voldoende gefrankeerd aan ons te retourneren. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

6.3 Na ontvangst van de retourzending zal BY-YV het aankoop bedrag binnen 7 dagen aan u terugbetalen, onder aftrek van eerder gemaakte verzendkosten (zie art. 3.2-3.3).

6.4 Gratis artikelen die u ontvangt n.a.v een BY-YV actie of tegemoetkoming, mag u ook bij retournering houden.

6.5 Ruiling is niet mogelijk. U dient het product retour te sturen en opnieuw te bestellen.

Let op : Sieraden mogen niet geretourneerd worden.

 

Artikel 7 – Garantie

7.1 De garantiebepaling is vastgesteld volgens het toepasselijk recht, waarbij wij in geval van gebreken de producten desgewenst eerst omruilen of repareren. Als een product niet kan worden gerepareerd of als het omgeruilde product eveneens gebreken vertoont, kunt u de producten retourneren tegen restitutie van het volledige aankoopbedrag (excl. verzendkosten).

7.2 De garantie heeft betrekking op materiaal- en productiefouten. Breuk, verkleuringen en beschadigingen evenals andere beschadigingen veroorzaakt door het dragen van de sieraden of kleding zijn uitgesloten. Voorgaande ter uitsluitende beoordeling van BY-YV.

7.3 Indien u aanspraak kunt maken op de garantieregeling ontvangt u het gerepareerde artikel retour, of een nieuw artikel, of, mocht het artikel niet meer in de collectie voorkomen, dan een gelijkwaardig product uit de collectie van BY-YV naar keuze.

7.4 Bij gebruikmaken van deze garantie dient altijd vooraf aan de retourzending contact te worden opgenomen via info@by-yv.nl met daarin uw verzoek om reparatie of omruiling met opgaven van de defecten. Vermeld uw ordernummer, naam, adres en woonplaats en om welk artikel het gaat.

7.5 Garantie is niet van toepassing op items gekocht bij sample sales of onbevoegde verkooppunten.

 

Artikel 8 – Aansprakelijkheid

8.2 De inhoud van de webshop en overige uitingen van BY-YV zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. BY-YV kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. BY-YV is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie, door haar onbedoeld verstrekt.

8.3 BY-YV is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

8.4 BY-YV beeldt de producten omwille van de zichtbaarheid op uw beeldscherm niet op werkelijke grootte af. De werkelijke afmetingen van de producten worden zo zorgvuldig mogelijk weergegeven in de omschrijving bij het betreffende product. BY-YV is niet aansprakelijk voor afmeting verschillen tussen de foto’s en het werkelijke product noch voor meetfouten in de opgegeven omschrijving.

 

Artikel 9 – Overmacht

Onverminderd de overige aan haar toekomende rechten, heeft BY-YV in geval van overmacht het recht om na haar keuze de uitvoering van uw bestelling op te schorten dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden door middel van een schriftelijke mededeling. Opschorting en/of ontbinding kan plaatsvinden zonder dat BY-YV gehouden is tot enige schadevergoeding.

 

Artikel 10 – Wijziging Algemene Voorwaarden

Van toepassing is steeds de laatste versie c.q. de versie zoals die gold ten tijde van het totstandkoming van de overeenkomst.

 

Artikel 11 – Toepasselijk Recht en Geschillen

11.1 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze Voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

11.2 Met klachten kunt u schriftelijk terecht bij BY-YV Kastanjelaan 8, 9674 BE, te Winschoten.

11.3 Geschillen tussen partijen kunnen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter.